Fars Hatt by Dialog Hotels

Känn historiens vingslag på Fars Hatt i Kungälv som har fungerat som en viktig mötesplats för människor i över 300 år. Vid foten av den mäktiga Bohus fästning med sin placering ut till Nordre Älv och endast en kvarts bilfärd från storstadslivet i Göteborg, är läget helt perfekt. Med en kort bilfärd ut mot kusten, öppnar skärgårdsidyllen Marstrand upp sig inför dina ögon, den populära seglarstaden som bjuder på ännu mer spännande historia i form av Carlstens fästning, kullerstensbelagda gator och mysiga butiker. Med bas på Hotell Fars Hatt har du ett veritabelt smörgåsbord av upplevelser att välja mellan: Skärgårdsidyller, storstadspuls eller bara stanna kvar på vårt härliga hotell där historien sitter kvar i väggarna.

Från hotellet har du utsikt till fästningen från 1300-talet, kyrkan från 1689 och välbevarade trähus från 1700- och 1800-talet i Gamla stan. På det kullerstensbelagda kyrktorget mitt emot hotellet ligger det en mysig italiensk restaurang och du kan promenera in till centrum av Kungälv på under 15 minuter. En spännande aktivitet för alla åldrar är ett besök på Bohus fästning - från slutet av mars till slutet av oktober håller man öppet med rundvisningar och under högsäsong arrangeras det också olika aktiviteter. Koppla av med sköna promenader längs vattnet, hotellets egen trädgård är belägen utmed Nordre älv där vattnet sakta rinner förbi.

 

Hotel Solutions i Stockholm AB är moderbolag i en koncern som äger och utvecklar koncept inom hotell -och restaurangnäringen . Verksamheten består idag av sju hotell med tillhörande restaurangverksamheter som drivs under varumärkena Dialog Hotels och Tsushima. Två hotell är belägna i Stockholm, ett hotell i Västerås. I Göteborg och Kungälv driver vi idag fyra hotell.