Bekvämligheter

RECEPTIONEN

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med något. Hos oss kan du även beställa vår frukostpåse som du kan äta på vägen (om du måste lämna hotellet innan frukost), väckning, tvättservice med mera.

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen.

PARKERING

Vi erbjuder övervakad parkering i anslutning till hotellet för dig som reser med personbil för 150 SEK per natt. För större lastbilar och bussar kan ytterligare avgift tillkomma. Vänligen kontakta receptionen för mer information.  

POOL

Poolen är tillfälligt stängd för renovering men planeras öppna inom kort. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.

KIOSK

Vi har en kiosk där du kan handla dricka och snacks.  Hygienartiklar och annat bra att ha finns tillgängligt att låna eller köpa.

HUSDJUR

Din fyrbenta vän är varmt välkommen hos oss. 


Hotel Solutions i Stockholm AB är moderbolag i en koncern som äger och utvecklar koncept inom hotell -och restaurangnäringen . Verksamheten består idag av sex hotell med tillhörande restaurangverksamheter som drivs under varumärkena Dialog Hotels,Tsushima, Chichi's Corner och Restaurant Fars Hatt. Två hotell är belägna i Stockholm. I Göteborg och Kungälv driver vi idag fyra hotell.