Bekvämligheter

RECEPTION
Vår reception har begränsade öppettider. Du tar dig in och ut dygnet runt med hjälp av din rumsnyckel. Via vår servicetelefon är bemannand dygnet runt och du kan alltid ringa till oss om du vill ha hjälp med något utanför receptionens öppetttider. 

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen.

PARKERING

Vi erbjuder kostnadsfri parkering i anslutning till hotellet för alla våra gäster. 

FITNESS

VI ligger granne med Friskis & Svettis där du kan träna på pass eller enkilt i gymmet. Fråga receptionen efter rabattkupong.

KIOSK

Vi har en kiosk där du kan handla dricka och snacks.  Hygienartiklar och annat bra att ha finns tillgängligt att låna eller köpa.

GÄSTKÖK OCH MÖTESRUM

På Dialog Hotel Ariston har alla våra gäster tillgång till ett genmensamt kök / konferensrum. Här kan du laga egna måltider, träffa kollegor eller en vän eller bara njuta av lite extra utrymme.

TVÄTTSTUGA

En tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns tillgängligt dygnet runt för alla övernattande gäster.  Fråga i receptionen så visar vi er vägen dit.

HUSDJUR

Din fyrbenta vän är varmt välkommen hos oss. En avgift kan tillkomma. 

 


Hotel Solutions i Stockholm AB är moderbolag i en koncern som äger och utvecklar koncept inom hotell -och restaurangnäringen . Verksamheten består idag av sex hotell med tillhörande restaurangverksamheter som drivs under varumärkena Dialog Hotels,Tsushima, Chichi's Corner och Restaurant Fars Hatt. Två hotell är belägna i Stockholm. I Göteborg och Kungälv driver vi idag fyra hotell.